FAQ

Wat zijn de verzendkosten?
Kleine aantallen versturen we in een envelop. Als je er meer besteld, dan versturen we het als brievenbuspakket. Het pakket past altijd in de brievenbus, je hoeft er in ieder geval nooit voor thuis te blijven. Het tarief voor een brievenbus pakket bedraag €4,96.

Hoelang duurt een zending?
De bestelling wordt dezelfde dag opgestuurd, de verzending duurt 1 werkdag. Zodra het is verstuurd krijgt u direct mailtje met daarin de Track & Trace nummer. U kunt de status van je zending makkelijk volgen.

Mag ik mijn bestelling retourneren?
Als je producten in de webshop besteld, mag je deze binnen 14 dagen retour sturen. Mits de handgrepen ongebruikt zijn gebleven, zonder enkele gebruikssporen.

Wat voor soort betalingen bieden jullie aan?
Wij accepteren Ideal, Paypal en Bancontact.

Zijn er andere kosten verbonden met mijn bestelling?
Wij berekenen we geen transactiekosten voor het gebruik van uw creditkaart. U betaalt alleen voor de daadwerkelijke producten en prijzen op de webshop. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe bevestig ik de leren handgreepjes?
De leren handgreepjes moeten worden bevestigd met slotbouten. Vervolgens zet je het door het leren handgreepje, daarna moet het door je kast of la aan de achterkant vast met een moertje.

Hoe bevestig ik de leren plankdragers?
1) Boor 2 gaten (M8) op dezelfde hoogte (waterpas) in de muur met de gewenste afstand ertussen. Houdt er rekening mee dat je wat ruimte overlaat aan beide zijden van de plank. Stop de pluggen in deze gaten.
2) Met een schroeftol draai je de schroef door het zwarte hulsje waarover de RVS kapjes bevestigd worden.(2x)
3) Maak een lus van de plankdrager en steek de schroef door de twee gaatjes heen. (2x)
4) Schroef de lus met de schroeftol in de plug in de muur. (2x)
5) Bevestig de RVS kapjes op de zwarte kapjes met schroef en hang de plank door de 2 lussen.

Hoe bevestig ik de lussen?
Om een lus te maken: vouw het leer dubbel en steek één slotbout door de gaatjes van het leer.

Hoeveel gewicht kunnen de plankdragers houden?
De M plankdragers (3cm) hebben wij in een stenen muur getest met een kind van 20kg op de plank. Het leer is zeer stevig! Om de verbinding muur / schroef nog duurzamer te maken bij zware belasting kan je kiezen voor een metalen ringetje door de gaatjes.

De handgreepjes passen toch niet. Wat nu?
Neem dan even contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing. Het is namelijk zo dat afhankelijk van breedte en lengte gekeken moet worden naar een oplossing. Misschien moeten er nieuwe leren handgreepjes komen of is alleen nieuwe boutjes opsturen al voldoende. Vertel duidelijk in je mail dat er precies niet goed is of niet past zodat dit meteen duidelij