Pasjeshouder heren

Aanbieding!
Uitverkocht
19.95
Aanbieding!
Uitverkocht
24.95
Aanbieding!
Uitverkocht
19.95
Aanbieding!
Uitverkocht
29.95
Aanbieding!
Uitverkocht
19.95
Aanbieding!
Uitverkocht
24.95
Aanbieding!
Uitverkocht
24.95
Aanbieding!
Uitverkocht
14.95
Aanbieding!
Uitverkocht
14.95
Aanbieding!
24.95
Aanbieding!
19.95
Aanbieding!
19.95

Onze pasjeshouder heren houden uw creditcards en betaalpassen veilig.

Ben je op zoek naar een pasjeshouder heren om je pasjes in te bewaren? Dan ben je hier aan het juiste adres want je hebt ons gevonden! Betalen via contactloze technologie wordt steeds populairder en daar hebben we goed op ingespeeld door een brede selectie kaarthouders voor mannen aan te bieden. Pasjeshouder heren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van een klein formaat met ruimte voor 6-8 kaarten tot een groot formaat met een capaciteit van meer dan 13 kaarten. Verschillende leren kaarthouders zijn geïntegreerd met een handig schuifmechanisme, waardoor de kaarten geleidelijk door de houder kunnen worden geschoven. Daarnaast zijn typische leren kaarthouders verkrijgbaar in een uitklapbare uitvoering en in uitvoeringen met een extra opberg vak voor munten en kleine biljetten. De verscheidenheid aan beschikbare kleuren is zeer uitgebreid. Van klassieke zwarte en bruine tinten tot een leren kaarthouder in levendige tinten zoals blauw of camel!

Geef je kaarten een unieke uitstraling!

Mannen kunnen baat hebben bij een kaarthouder. Onze collectie aan pasjeshouder heren is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en hoogwaardig leer. Leer heeft een luxe uitstraling, gaat lang mee en vergt minimaal onderhoud om het er goed uit te laten zien. Bovendien wordt het leer bij herhaald gebruik flexibeler. Met andere woorden, hoe vaker je je leren pasjeshouder gebruikt, hoe mooier hij wordt! Kies het soort leer dat het beste bij uw behoeften past uit de vele opties die beschikbaar zijn in onze selectie. Zo heeft je de keuze uit verschillende pasjeshouder heren gemaakt van hoogwaardig leer. De natuurlijke uitstraling van ons gelooid leer is bekend bij klanten. Kleed je je liever stijlvol? Dan is een pasjeshouder heren precies wat je zoekt. Als alternatief zijn er metalen kaarthouders met een leren omslag van fijn leer verkrijgbaar.

Dit is het ideale cadeau voor mannen!

Betaalpassen en andere kaarten kunt je snel kwijtraken, of ze beschermen niet effectief tegen verbuiging of andere soorten schade. Pasjeshouder heren zijn het ideale cadeau om aan elke man in je leven aan te bieden. Een pasjeshouder heren die past bij de stijl van de ontvanger is altijd beschikbaar, dankzij de aanwezigheid van sterke ontwerpen en een weelderige uitstraling. Het perfecte cadeau vinden is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Kies een pasjeshouder voor heren die is gemaakt van leer, plastic, koolstofvezel of aluminium. Bent je op zoek naar een uniek cadeau dat nuttig voor je zal zijn? Kies dan voor een pasjeshouder heren uit de ons assortiment.