sleutelhangers

Aanbieding!
9.95
Aanbieding!
9.95
Aanbieding!
9.95
Aanbieding!
9.95
Aanbieding!
9.95
Aanbieding!
9.95
Aanbieding!
Uitverkocht
9.95
Aanbieding!
Uitverkocht
9.95

Sleutelhangers als geschenk!

Raak jij vaak je sleutels kwijt? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! De sleutelhangers is een prachtig cadeau voor uw dierbaren. Het koord, dat gemaakt is van echt leer, is niet alleen mooi en comfortabel, maar heeft ook een modieuze vintage stijl. Of het nu gaat om sleutels voor een appartement, een tuin of een baan, ze zien er heel chique uit. Je vrienden of familie krijgen een persoonlijk cadeau met een gepersonaliseerde sleutelhangers.

Nooit meer je sleutels kwijtraken!

Sleutelhangers zijn meer dan alleen maar handige dagelijkse metgezellen, omdat ze klein, functioneel en uniek zijn. Ze vertellen veel over de persoonlijkheid van de eigenaar. Daardoor zijn ze een geweldig cadeau voor vrijwel elke gelegenheid. Ze kunnen worden gebruikt om een sleutelhanger, tas of rugzak te verfraaien. We hebben een groot assortiment in vele prachtige stijlen, klassiek of kleurrijk. Met onze sleutelhanger zul je nooit je sleutels kwijtraken. Je zult ze met een oogopslag zien.

Brede assortiment

Er zijn vijf verschillende kleuropties voor de sleutelhangers. Kies uw favoriete kleur en het ontwerp dat u het meest aanspreekt. Vul daarna gewoon het tekstgebied in en u bent klaar! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je bestelling voor de sleutelhangers plaatsen, en wij zorgen voor de rest. Doordat de sleutelhangers laser gesneden is, is het resultaat extreem exact.

Abonneer op ons nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste sleutelhangers en altijd op de hoogte zijn? Er is niets eenvoudiger dan dat. Meld u eenvoudig aan voor onze gratis e-mail en blader door ons nieuwsbrief. Daar kondigen we nieuwe producten en evenementen aan, geven we advies en lichten we actuele trends uit. Veel lees- en koopplezier!