Verzenden & retour

Levering

Lerengoederen verwerkt alle bestellingen die vóór 18:00 uur is besteld nog dezelfde dag. Uw pakket wordt meestal de volgende werkdag nog bezorgd tenzij het uitzonderlijk druk is bij de postbezorgingsbedrijven duurt dit meestal 1-2 werkdagen We werken samen met PostNL of DHL om onze pakketjes te versturen. Indien u voor 18hr besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog door ons verwerkt en verzonden. U ontvangt een mail en sms dat de bestelling verstuurd is. Tevens ontvangt u dezelfde dag nog een mailtje met Track & Trace om de status van uw bestellingen te kunnen volgen.

Verzendkosten binnen Nederland:

Binnen Nederland hanteren wij een tarief van € 6,72. Het tarief voor een brievenbus pakket bedraagt €4,96. Dit is afhankelijk van het totaalbedrag van de bestelling. Boven een totaalbedrag van € 80,- versturen wij u de bestelling GRATIS! 

Verzendkosten Europa:

België € 10,50 door DHL (Gratis verzending bij bestelling boven de €150) (1-2 dagen)

Duitsland € 12,33 door PostNL (Gratis verzending bij bestelling boven de €150) (1-2

dagen)

Luxemburg € 15,09 door DHL (1-2 dagen)

Oostenrijk € 16,37 door PostNL (2-3 dagen)

Denemarken € 23,19 door PostNL (2-3 dagen).

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Wanneer de consument her product wilt gaan retourneren moet dit onmiddellijk verzonden worden naar de eigenaar. Als dit gebeurd na de verstreken tijd dan krijgt het consument een tegoedbon. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.